AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 08:28
Klubejer: Op mod 10 klubber ønsker redrykning fjernet

Adskillige bund- og midterhold ønsker helt at fjerne muligheden for at rykke ned, hvis ikke sæsonen kan spilles helt til ende.


Selvom Premier League-sæsonen nu står til at blive genoptaget fra den 17. juni, er der ingen garanti for, at den kan spilles færdig.

Og skulle det ske, at man bliver nødt til at forkorte eller helt stoppe sæsonen igen på grund af coronasituationen i Storbritannien, så ønsker mindst 10 Premier League-klubber nedrykning fjernet.

Det fortæller en unavngiven klubejer til Sky Sports.

- Hvis sæsonen bliver afkortet, stemmer vi imod nedrykning. Der er op til 10 andre klubber, som deler samme holdning, fortæller den anonyme klubejer.

Det skulle ganske logisk være bund- og midterholdene, som er modstandere af nedrykning i det scenarie, at sæsonen ikke kan spilles helt færdig.

Som udgangspunkt vil sæsonen dermed bliver afgjort ved at udregne antallet af points, som hold i gennemsnit vinder per kamp, men den metode har også sine faldgruber.

Mindst 14 klubber skal stemme for et forslag, før det bliver godtaget.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED