AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 22:54
Klubberne er for kræsne: Plan for at redde sæsonen kan gå i vasken

Det kan simpelthen ikke lade sig gøre at udføre den plan, som Premier League har udtænkt, lyder meldingen fra en mand, der har stor viden på området.


Søndag kunne the Independent afsløre, at Premier League har udviklet en plan for at sikre, at de resterende kampe i sæsonen bliver afviklet. Men nu kan noget tyde på, at det ikke kommer til at ske.

For tirsdag aften skriver the Mirror, at planerne er blevet kategoriseret som uigennemførlige. Det skyldes, at klubberne er for kræsne.

Premier Leagues plan er, at klubberne skal indlogere sig på hoteller to steder i England, hvor de vil blive isoleret fra alle andre end de øvrige hold i ligaen, men det skaber udfordringer.

Det kan Christian Machowski, der har en virksomhed, som er specialiseret inden for at planlægge rejser for topklubber i Europa, fortælle. Han mener, at planen er urealistisk.

- Der er så mange faktorer, der kommer i spil. Når klubberne kigger efter at booke hoteller, er en af de primære problemer, hvor lang tid det er acceptabelt for at køre til et stadion. Holdene vil ikke være fanget i en bus i 45-60 minutter, når de skal til kamp, siger han til avisen.

- Alle ønsker det bedste for deres hold, men der er kun et fåtal af topklassehoteller, der er passende. Eksempelvis er der to eller tre hoteller i London, hvor alle holdene plejer at bo, når de spiller der.

- At finde et sted, hvor 20 hold kan finde faciliteter, der lever op til den påkrævede standard, kan ikke lade sig gøre, lyder vurderingen fra Christian Machowski.

Over de seneste 24 år har Machowskis virksomhed håndteret næsten 500 europæiske kampe eller træningslejre for topklubber, så man kan mene, at han bør vide, hvad han snakker om.

Vidste du, at PLBOLD også er på Instagram, hvor vi bringer lidt anderledes indhold? Hop ind og følg med her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED