Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2022 14:23
Klubber har fået nok: Nye Covid-19-regler meldes på vej

Nye regler for Covid-19 omkring kampudsættelser er muligvis under opsejling.


Der har indtil videre været 22 kampudsættelser i Premier League i denne sæson.

I starten var det udelukkende store coronaudbrud, der fik kampene udsat, men med tiden har få coronatilfælde været nok til at få kampene udsat, hvis mandskaberne også har været så hårdt plaget af skader og spillere, der er til AFCON, at de ikke kunne stille med 13 markspillere og en målmand.

Dermed kan man som klub med de nuværende regler anmode om udsættelse. 

The Times melder nu, at Premier Leagues bestyrelse er begyndt at drøfte reglerne for Covid-19, når det gælder kampudsættelser. En talsmand for Premier League udtaler også:

- Vi er hele tiden i dialog om reglerne for Covid-19 kampudsættelser. De nuværende regler blev indført i december grundet den nye Omicron variant. Premier League vil fortsætte med at holde øje med situationen. 

Ifølge The Times mener nogle klubber, at andre ødelægger integriteten ved at få udsat kampe, selv om de ikke har mange coronatilfælde. 

Christian Purslow, der er direktør i Aston Villa, er bl.a. ude med heftig kritik.

- Jeg mener, at de protokoller, der blev indført for klubber til at kunne udsætte kampe midt i coronakrisen, passer ikke længere til formålet. Det var gode intentioner dengang, men nu er vi i en situation, hvor klubber anmoder om udsættelse, når de har en eller to coronatilfælde, og det var aldrig meningen med reglerne, siger Christian Purslow til The Times.

Nye regler kan ifølge The Times allerede blive indført i starten af næste måned.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE