Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2022 11:35
To klubber er i spil: AC har besluttet sig - vil væk fra Chelsea

Andreas Christensen har angiveligt besluttet sig for at forlade Chelsea.


Andreas Christensen har kontraktudløb med Chelsea efter denne sæson, og det tyder på, at det bliver hans sidste sæson for The Blues.

Tidligere på sæsonen var han angiveligt tilfreds med et kontraktudspil fra Chelsea og stod til at forlænge, men ændrede derefter mening.

Det har også betydet, at Chelsea ikke har ønsket at komme med et forbedret bud til danskeren.

Nu forlyder det, at danskeren har besluttet sig for at forlade Chelsea efter denne sæson, og nu er to klubber i spil til at hente ham på en fri transfer. Det skriver Chelsea-journalisten, Nathan Gissing, som arbejder under Gianluca Di Marzio.

- Christensens situation er den samme, som den har været i flere uger. Han ønsker en ny udfordring og har kommunikeret beslutningen til klubben, skriver Nathan Gissing.

- Hans agenter er i forhandlinger med Barcelona og Bayern München og kræver en stor signon bonus.

Flere Premier League-klubber skulle også være interesseret i den danske midtstopper, men af respekt for Chelsea har han efter sigende ikke ønsket et skifte til en ligarival.

Følg transfervinduet minut for minut i vores 'Transfer Live' her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE