Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2021 13:59
"Klubben er en joke lige nu" - Carragher bebrejder én person

Jamie Carragher var ikke sen til at lange ud efter en Premier League-klub og dennes ejer i gårsdagens udgave af Monday Night Football på Sky Sports.


Siden Farhad Moshiri investerede i Everton tilbage i 2016, er der blevet skrevet kontrakt med 58 forskellige spillere og brugt over 565 mio. pund, hvilket svarer til 4,9 mia. danske kroner. 
 
Alligevel er succesen udeblevet for Merseyside-klubben, og det var tidligere Liverpool-spiller, og nuværende Sky Sports-ekspert, Jamie Carragher, ikke sen til at lægge skjul på i gårsdagens udgave af Monday Night Football. 
 
- Klubben er en joke lige nu. 
 
- Hvis man tæller midlertidige med, så har han (Moshiri, red.) haft otte trænere. Han er på sin tredje fodbolddirektør. 
 
Med de 58 forskellige underskrifter fra spillere, mener Carragher, at klubben er et rod. 
 
- Beslutninger truffet af Moshiri er virkelig dårlige. Han har ingen anelse om, hvad han laver. Ja, han har pengene, men han har ingen fodboldekspertise overhovedet. 
 
Det er da også gået ned ad bakke for den ellers ambitiøse klub, der siden Moshiris ankomst er sluttet som nr. 7, 8, 8, 12 og 10 i Premier League.
 
På nuværende tidspunkt ligger klubben nr. 12 i Premier League efter gårsdagens sejr over Arsenal. Inden kampen lå de nr. 16. Dette til trods er udmeldingerne fra klubben, at der endnu er fuld opbakning om Rafa Benitez som træner. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE