AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2020 15:09
Klub og spiller siger "nej" - Men Chelsea ventes at byde igen inden Deadline Day

Chelsea har ifølge franske medier ikke opgivet at signe Lyon-angriber Moussa Dembélé denne måned.


Lyon-præsident Jean-Michel Aulas har op til fire gange i dette transfervindue understreget, at klubbens stjerneangriber Moussa Dembélé ikke er til salg denne januar.

Forleden udtalte den 23-årige franskmand sågar selv, at han agter at blive i Ligue 1-klubben ind til sæsonen er slut, men det har åbenbart ikke sat en stopper for Chelseas ambitioner om at signe ham.

The Blues har brug for offensive forstærkninger og skulle allerede have fået et bud på €40 millioner afvist af Lyon tidligere på måneden.  Foot Mercato skriver dog, at Lyon-ledelsen forventer at modtage endnu et bud, inden transfervinduet lukker og slukker.

Og selvom Lyon altså adskillige gange har meldt ud officielt, at Dembélé ikke er til salg, så vurderer det franske medie, at alt reelt set ikke er så sort og hvidt.

Med andre ord: Skulle et "vigtigt" bud fra Chelsea eller en anden klub tikke ind, så ville Jean-Michel Aulas måske genoverveje sin indstilling til et salg.

Get French Football News skriver ligeledes denne torsdag, at adskillige kilder, de har været i kontakt med, bekræfter, at man i Lyon forventer at høre mere fra Chelsea inden midnat på Deadline Day.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED