AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 10:38
Klopps krav: Denne betingelse skal Werner acceptere

Timo Werner må leve med en rolle som indskifter, hvis han vil til Liverpool, skriver Bleacher Report.


En del forskellige medier har efterhåndet berettet, at Liverpools interesse i Timo Werner er reel, og skal man tro Bleacher Report, er der et match mellem The Reds og den tyske angriber.

Timo Werner foretrækker nemlig et skifte til Anfield frem for ærkerivalerne fra Manchester United, da han ønsker at spille under Jürgen Klopp.

Det tyder altså på, at Liverpool står med stærke kort på hånden, hvis de gør alvor af interessen og byder på Werner denne vinter.  Der er dog et men.

Jürgen Klopp vil gerne forstærke sig i vintertransfervinduet, men hans fronttrio er allerede så stærk, at Timo Werner må indfinde sig med en rolle som backup for Firmino, Mané og Salah.

Det skulle man også have gjort klart over for Timo Werner, men om tyskeren er villig til at acceptere en rolle som reserve - i hvert fald indledningsvist - melder rapporten fra Bleacher Report intet om.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED