AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 11:37
Klopps gode kontakter: Liverpool er nu også favoritter til at hente Sancho

Sport Bild skriver, at Liverpool har den bedste chance for at hente det engelske stortalent på grund af Jürgen Klopp.


Det er en dejlig tid at være Liverpool-fan på fodboldmæssigt, men bestemt også på transferområdet.

Der er forlydender om, at The Reds har gode chancer for at hente Timo Werner fra RB Leipzig denne vinter, og nu skriver Sport Bild også, at The Reds er favoritter til at vinde kampen om Jadon Sancho fra Dortmund.

Oprindeligt var det hovedsagligt rivalerne fra Manchester United, der stod alene med interessen i den 19-årige winger, men Sport Bild beretter, at Liverpool og Jürgen Klopp også er efter Sancho. Noget, tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann også tidligere har afsløret.

Klopps interesse i Sancho kan spores helt tilbage til dengang, Sancho forlod Manchester City, men Liverpool-træneren havde dengang ikke held med at overtale teenageren til at vælge Anfield frem for Westfalenstadion.

Det er til gengæld Liverpool-trænerens store held, at han tidligere har været manager for det tyske storhold og stadig har et nært forhold til flere af klubbens ledende figurer.

For det er ifølge Sport Bild de kontakter, som Jürgen Klopp har til Dortmund, der gør, at Liverpool har den største chance for at hente Sancho til sommer.

Hvis altså man vil investere; Det tyske medie melder nemlig også, at Dortmund nu forlanger mindst €140 millioner for Sancho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED