Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 08:24
Klopps brok til pressen virkede: Så få straffespark har United fået siden

I begyndelsen af det nye år udtalte Jürgen Klopp, at han følte, Manchester United fik langt flere straffespark end hans Liverpool-mandskab. Sidenhen har The Red Devils næsten ikke fået nogen straffespark.


Om det var retfærdigt dømt eller ej, så fik Manchester United mange straffespark før årsskiftet. Nu får de næsten ikke nogen, og man kan ikke lade være med at spekulere over, hvorvidt Jürgen Klopps kommentarer kort efter nytår kan have haft en indflydelse.

Tyskeren følte, at Liverpool blev snydt for et eller to straffespark i et nederlag til Southampton den 4. januar, og det fik ham til at udtale følgende:

- Manchester United har på to år fået flere straffespark end mig i mine fem og et halvt år som træner for Liverpool. Men vi har ingen undskyldninger her til aften, vi var ikke gode nok, sagde Klopp efter kampen ifølge Daily Star.

Sidenhen er Klopp blevet beskyldt for at have forsøgt at bruge mind games til at påvirke Premier League-dommerne. Det har han selv afvist, men der er en tydelig forskel i statistikken, og efter at være blevet snydt for et straffespark mod Chelsea søndag, gav Ole Gunnar Solskjær også udtryk for, at andre klubber havde været med til at påvirke dommernes kendelser.

Men hvor stor har forskellen i straffesparkskendelser været siden Klopps kommentarer? - Stor, hvis man skal tro United-fansiden Stretford Paddock.

Før Klopps udtalelser i begyndelsen af året var The Red Devils blevet tildelt 11 straffespark i 25 kampe. Det svarer til et straffespark for hvert 204 minutter spillet. Efter Klopps kommentarer i begyndelsen af året er det kun blevet til to straffespark i 16 kampe. Det svarer kun til et straffespark hvert 720. minut.

Den forskel er alligevel så tydelig, at det er tankevækkende.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED