AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 12:34
Klopps allerførste Liverpool-peptalk: Et ord på fire bogstaver var altafgørende

Jürgen Klopp ønskede fra sine Liverpool-spillere, at de spillede som et "TEAM".


Jürgen Klopps engelskkundskaber var efter eget udsagn ikke prangende, da han som nyansat træner skulle møde Liverpool-spillerne for første gang, men tyskeren havde forberedt ét særligt ord – og et særligt budskab – til sin nye trup.

Det fortæller Klopp i et længere interview med Joe.uk.

Jeg kan huske, at jeg med store bogstaver skrevet ordet ”TEAM” og sagde, dét var det, jeg ønskede, vi skulle være, fortæller Klopp.

Ifølge Klopp var T'et for ”Terrible to play against”, E'et for ”Enthusiastic”, A'et for ”Ambitious” og M'et for ”Mentally-strong Machines”.

Budskabet gik heldigvis ikke tabt i manglende sprogforståelse, men må  i stedet have vakt genklang hos spillerne, for spoler man tiden frem med tre år, synes tyskeren efterhånden, at spillerne lever op til ordenen.

Nogle gang er vi virkeligt et ”TEAM”. Vi er med sikkerhed meget entusiastiske og ambitiøse, og vi er blevet stærkere mentalt. Stort set alle mine spillere arbejder også som maskiner for holdet, så jeg har faktisk, hvad jeg ønskede mig i sin tid, fortæller Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED