Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:03:2021 18:50
Klopp vs. Tuchel: Liverpool-manager har stort overtag inden første Premier League-møde

Jürgen Klopp og Thomas Tuchel har fulgt hinanden tæt gennem karrieren, men Liverpool-manageren har haft overtaget i de indbyrdes opgør


Aftenens storkamp mellem Liverpool og Chelsea er også et historisk Premier League-møde mellem to store tyske managere, når Thomas Tuchel for første gang møder landsmanden Jürgen Klopp i engelsk regi.

Men de to cheftrænere, der sjovt nok begge har en fortid i både Mainz og Borussia Dortmund, har stået over for hinanden hele 14 gange i løbet af karrieren. Og det har oftest været med den nuværende Liverpool-manager som vinder. 

Sidst de to mødtes var i Champions League i 2018/19-sæsonen, hvor Tuchel stod i spidsen for PSG. Ved den lejlighed vandt hver manager et opgør i gruppefasen.

Men i det hele taget har 53-årige Klopp haft overtaget mod den seks år yngre Tuchel. Således har Klopp vundet hele ni af deres indbyrdes møder, mens tre er endt uafgjort og Tuchel blot har kunnet trække sig sejrsrigt ud af to. 

Jürgen Klopp har også overtaget når det kommer til titler, hvor han har vundet ni mod Tuchels syv. Chelsea-manageren har imidlertid en bedre sejrsstatistik generelt end landsmanden, hvor han med 56,6 % mod 52,3 % vundne kampe i karrieren oftere snupper de tre point.

Thomas Tuchel har haft stor succes siden ankomsten til Chelsea, hvor han endnu ikke har tabt en kamp. Inden aftenens kamp indtager The Blues Premier Leagues femteplads med 44 point, mens Liverpool er en plads længere nede i tabellen med 43 point. Der er kickoff på Anfield kl. 21.15.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED