AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 20:40
Klopp vil forvandle finalepladser til trofæer: Andenbedst er ingenting

Jürgen Klopp stiller sig ikke tilfreds med, at han har ført Liverpool frem til tre finalepladser. Tyskeren er fuldt fokuseret på at skaffe sølvtøj til Merseyside.


Jürgen Klopp har ikke den bedste historik, når det kommer til finaler. Den tyske manager var i fire finaler i sin Dortmund-tid, og han har indtil videre ført Liverpool frem til tre finaler. 

Ud af de syv finaler, som Klopp har stået i, er det lykkedes ham at hive én enkelt sejr hjem - og det var ikke i Liverpool, da de har tabt en Capital One Cup-, Europa League- og en Champions League-finale med Klopp ved roret. 

Klopp er klar over, at storhed og succes bygges ved at vinde trofæer, da ingen husker andenpladsen. Meldingen er klar fra Klopp; han vil vinde sølvtøj til Liverpool.

- I de fleste sportsgrene kommer man hjem med en sølvmedalje. I fodbold får man ingenting. Andenpladsen betyder ingenting, og det gør den heller ikke for mig. Jeg vil vinde trofæer, og jeg ved, at det er mit ansvar, sagde Klopp ifølge Daily Mirror.

- Jeg smider alt, hvad jeg har ind i det; viden, passion, hjerte og erfaring. Jeg smider alt 100% ind i klubben, og jeg holder intet tilbage. På et tidspunkt burde det virke, men indtil da skal vi nyde tiden. Om 10 eller 20 år vil ingen huske tilbage på tiden under Klopp, hvor vi ikke vandt noget noget, og tænke, at det var en god tid og alt det der. Det er ikke noget, man ønsker at opnå. 

- Vi har stadig tid til at opnå noget specielt. Det ved vi. Vi skal understrege vores udvikling og forbedringer. Tiderne har ændret sig. Det er sværere i dag, end det var før. Vi er måske inde i den bedste periode i mange år, men andre klubber har også taget store skridt, og det gør det svært. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED