Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 16:20
Klopp: Vi vil nægte nogle af vores spillere at deltage i landskampe

Jürgen Klopp fortalte til dagens pressemøde, at Liverpool kan ende med at nægte visse spillere muligheden for at drage på landsholdstjeneste senere i denne måned.


I øjeblikket vil rejser til 33 forskellige nationer betyde, at du skal gå i 10 dages karantæne, så snart du sætter fod på britisk jord igen. Det gælder blandt andet Portugal og Barcelona, og det kan få indflydelse for Diogo Jota, Roberto Firmino, Fabinho og Alisson.

For til dagens pressemøde indikerede Jürgen Klopp, at Liverpool vil nægte disse spillere muligheden for at repræsentere deres nationer under den kommende landsholdspause senere på måneden.

- Premier League-klubberne er enige om, at vi ikke kan lade gutterne rejse og så skulle ordne det hele, når de kommer tilbage med 10 dages karantæne. Jeg har forståelse for landenes fodboldforbund og deres behov, men vi kan ikke gøre alle glade, sagde Klopp til sit pressemøde.

- Vi kan ikke lade spillerne smitte, når de skal i 10 dages karantæne efterfølgende. Det er klubberne, der betaler deres løn, og det er klubberne, der er deres førsteprioritet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED