AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 12:53
Klopp understreger: Forsvaret har ikke brug for forstærkninger

Liverpool-træneren har ingen intentioner om at købe en ny forsvarer i vintertransfervinduet.


Jürgen Klopp har manet spekulationerne om, at skader ville få Liverpool til at købe en ny forsvarer til januar, til jorden.

Joel Matip har siddet ud i en længere periode, men Dejan Lovren måtte udskiftes i weekendens sejr over Bournemouth.

Kroaten skulle dog være spilleklar til aftenens Champions League-afgører mod RB Salzburg, og Jürgen Klopp er ikke nervøs for skadessituationen i forsvaret.

- Hvordan kan man mangle midterforsvarere, når man har fire plus Fabinho? sagde Klopp til mandagens pressemøde.

- Kun Fabinho og Matip er skadet. Lovren har bare haft et problem. Vi kommer ikke til at hente en ny midterforsvarer på grund af skader, for det ville ikke give mening pludseligt at stå med seks midterforsvarere.

Klopp kan dog ikke se sig fri fra at være nervøs for skaderne til sine defensive profiler, men understregede endnu engang, at Lovren ville blive spilleklar til i aften.

- Jeg er meget bekymret for skaderne, men Lovren er ikke skadet. Han fik en lille krampe, og det virkede som det rigtige at udskifte ham mod Bournemouth. Det er fint, og alle har det godt, sagde Liverpool-træneren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED