AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 21:35
Klopp tilfreds med Chamberlain-forlængelse: Begejstret for hans attitude

Her til aften er det blevet annonceret, at Liverpool og Alex Oxlade-Chamberlain har forlænget deres samarbejde til sommeren 2023. Det glæder Liverpool-træner Jürgen Klopp, der er imponeret over englænderens ihærdighed og attitude.


Netop ihærdigheden og attituden har Alex Oxlade-Chamberlain haft brug for - og har gjort brug af - undervejs i sine hyppige skadesforløb i Liverpool-truppen i den forgangne sæson. Sølle to optrædener blev det til for kantspilleren i den røde trøje. 

Imidlertid har den 26-årige englænder kæmpet sig tilbage og har nu ramt en så god form, at han igen er kampdygtig og disponibel for Jürgen Klopp. Og det begejstrer den tyske Liverpool-træner. 

- Vi kender alle sammen Alex' historie, efter at han kom til klubben, og ja, der har været skuffelser undervejs, ligesom der har været højdepunkter, men det, der har imponeret mig og alle andre, er hans attitude og karakter i forhold til at arbejde sig tilbage fra skader, fortæller Jürgen Klopp ifølge Liverpools officielle hjemmeside. 

Alex Oxlade-Chamberlain står i alt noteret for fem scoringer i Liverpool-trøjen. Alle fem faldt de i englænderens debutsæson i Liverpool, sæsonen 2017/18. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED