AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2019 18:02
Klopp til van Dijk: Alle gode ting koster rigtig mange penge

Virgil van Dijk afslører, hvad Jürgen Klopp sagde til ham efter sit dyre skifte fra Southampton til Liverpool, og hollænderen kommenterer på Klopps mandskabsbehandling.


Liverpool hentede Virgil van Dijk i sidste års vintertransfervindue for svimlende £75 millioner i Southampton, men det er der nok ingen i Liverpool, der har fortrudt. 

Den hollandske klippe har haft en enorm indvirkning på Liverpools defensiv, og Jürgen Klopp var ikke bekymret over prisskiltet. Det fortæller van Dijk.

- Jeg husker, at jeg talte med manageren om transferbeløbet, og han sagde bare 'Hør her. Alle gode ting koster rigtig mange penge'. Jeg synes, det var en fantastisk ting at komme ud med. Jürgen Klopp var også en af hovedårsagerne til, at jeg kom til klubben, sagde van Dijk til The Mirror

- Jeg husker det første møde med bossen. Vi havde en rigtig god snak, og han gav mig selvtillid. Der er et eller andet ved Klopp, som er anderledes. Det er ikke bare hans energi. Jeg tror, det er hans mandskabsbehandling. Han får dig til at få en god følelse. Han er oprigtigt glad for at se dig om morgenen, og det har en stor effekt på nye spillere. 

- Bare tag et kig på de kram, han giver os alle efter kampen. Det er godt nok bare en lille ting, men det får en til at føle sig fantastisk. 

Klopp er også kendt for at have et højt temperament, men det accepterer spillerne. 

- Den næste dag kan han være benhård og udstille ens fejl foran hele holdet, men det accepterer vi, fordi vi ved, at det ikke er personligt. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED