AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 15:58
Klopp til alle Liverpool-fans: Vi skal være i et vaskeægte kamphumør

Liverpool forventer, at Liverpool-spillerne er agressive kampen igennem mod Chelsea.


Jürgen Klopp opfordrer spillerne såvel som Liverpool-fansene foran tv-skærmen til at være i et godt gammelsdags aggresivt, positivt kamphumør under storkampen mod Chelsea søndag.

Med fem kampe igen er Liverpool to point foran Manchester City, som dog har spillet en kamp mindre end The Reds.  Nu satser Liverpool-træneren på at sætte slutspurten ind.

- Hvis man kigger på et 400 meters-løb, så er alle løberne stadig samlet efter de første 100 meter.   Efter 200 meter er enkelte stadig samlet, ved 300 metermærket er der to tilbage, og med 100 meter igen sætter du spurten ind med alt, du har, fortællere Klopp ifølge Football365.

- Det er dét punkt, vi er nået af sæsonen. Du skal bruge hele din krop og hver en fiber til at kontrollere kampen og spille positivt. Vi skal spille som voksne mænd.

Og voksne mænd spiller hårdt, kæmper for hver en meter og har øjnene rettet mod modstanderholdets mål fra første minut.

- Jeg så gerne, at vi alle var i kamphumør -  alle på Anfield og dem foran tv'et. Vi skal være i et godt agressivt, positivt kamphumør og gå efter alt det, vi kan gå efter, fortæller Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED