Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 07:35
Klopp tager skylden: Vi tabte en kamp som var umulig at tabe

Jürgen Klopp tog skylden for torsdagens nederlag til Burnley på sine skuldre.


Jürgen Klopp har taget skylden for torsdagens choknederlag til Burnley, som de færreste - inklusiv Liverpool-træneren selv - havde set komme.

Og det er svært at bebrejde ham. Liverpool var ubesejret på Anfield i 68 kampe i træk, før The Clarets gjorde kål på den rekord, da Ashley Barnes omsatte sit straffespark til et sejrsmål.

- Vi tabte en kamp, som jeg tror, faktisk var umulig at tabe, men det gjorde vi. Og de ter min fejl, for det er mit job at få drengene til at have den rigtige følelse og rette selvtillid. Det fungerede tydeligvis ikke, sagde Klopp efter kampen ifølge Talksport.

- Vi skabte nogle farlige situationer mod slutningen af kampen, men vi traf ikke de rigtige beslutninger, og det er problemet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED