AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 21:49
Klopp strammer reglerne: Alle skal altid bære maske

Jürgen Klopp har netop udtalt, at han påbudt sine spillere at bære mundbind på ethvert tidspunkt, hvor de befinder sig et offentligt sted.


Corona-restriktionerne er de fleste steder i verden på et aftagende niveau - det gælder dog ikke Liverpool.

Her har Jürgen Klopp nemlig netop indført en regel for sine spillere om, at alle spillere skal bære mundbind på ethvert tidspunkt, hvor de befinder sig et offentligt sted.

Det delte Klopp selv i et interview citeret af Goal.

- Vi skal alle bære mundbind - jeg forstår egentlig ikke, hvorfor alle i England ikke også gør det. Specielt i tætte rum har vi både mundbind og handsker på. Det har hjulpet en stor del i Tyskland for eksempel.

I Tyskland er der flere Bundeslande, hvor det er lov at bære mundbind alle steder udenfor privaten, mens alle supermarkeder, banker og andre offentlige rum også har påbudt masker som det mindste.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED