Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2021 12:01
Klopp sender rørende brev til Simon Kjær: Han viste menneskets bedste side

Liverpool-træneren Jürgen Klopp har sendt et personligt til danske Simon Kjær.


Danske Simon Kjær har modtaget alverdens anerkendelse, priser og roser for sin adfærd under EM-kampen mellem Danmark og Finland, da Christian Eriksen kollapsede.
 
I aften besøger Simon Kjær, og hans holdkammerater fra AC Milan, Anfield og Liverpool, og det gav hjemmeholdets træner Jürgen Klopp anledning til et personligt brev, som er offentliggjort via Liverpools officielle hjemmeside.
 
Du kan læse hele den rørende hilsen her:
 
- Jeg er normalt mere opsat på at fokusere på mine egne spillere frem for en modstander, men i aften må jeg gøre en undtagelse, indleder tyskeren.
 
- I aften er det muligt, at Simon Kjaer stiller op mod os, og det er en person, som fortjent har respekt fra hele fodbold- og sportsverdenen.
 
- Du genkender ægte lederskab i en krise. Jeg tror, at ​​verden anerkender dette nu mere end nogensinde med alt, hvad der foregår omkring os.
 
- Som millioner af andre blev jeg rystet over de scener, der udspillede sig under EM, da Christian Eriksen kollapsede i en kamp for Danmark. Der var mange helte den aften, ikke mindst de fantastiske læger på stadion og efterfølgende på hospitalet. Men Simon skinnede igennem på en traumatisk dag med sin beundringsværdige adfærd.
 
- Billedet af de danske spillere, der skærmer for deres holdkammerat, da han blev tilset, vil efter min mening for altid være et af de mest ikoniske i sportshistorien. Det viste det bedste af menneskeheden. Medfølelse, omsorg og kærlighed til deres ven.
 
- Ærlig talt har jeg ingen idé om, hvordan han formåede ikke kun at vedholde ro i den situation, men at have klarhed i sindet til at træffe de beslutninger, han tog i øjeblikket. Hans adfærd ydmyger os alle.
 
- Jeg får at vide, at Simons far er en Liverpool-fan - og hvis det er tilfældet, må han være ved at briste af stolthed over, at hans dreng nu anerkendes verden over som indbegrebet af vores hymne, 'You'll Never Walk Alone".
 
- Jeg kender vores fans, og derfor er jeg sikker på, at Simon vil føle hjemmepublikumets taknemmelighed i aften, men i 90 minutter vil han igen være modstanderen, citerer Klopp og lægger pennen.
 
Opgøret imellem Liverpool og AC Milan spilles i aften med kampstart klokken 21.00 dansk tid.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE