Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2021 15:31
Klopp sammenligner Liverpool-spillers udvikling med Lewandowski

Der er ligheder mellem Robert Lewandowski og Nathaniel Phillips, mener Jürgen Klopp.


44 sølle minutter.

Det er alt, hvad Nathaniel Phillips har fået af spilletid i denne sæson, men alligevel har Jürgen Klopp masser af rosende ord tilovers for den engelske forsvarsspiller.

I sidste sæson fik han nemlig en del kampe for The Reds, da skader til Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip gjorde livet svært for Jürgen Klopp, der kunne se Nathaniel Phillips gennemgå en stor udvikling.

Og netop den udvikling får midterforsvareren nu stor ros for af Klopp, der sågar sætter ham i bås med verdensstjernen Robert Lewandowski.

- Jeg må nævne Nathaniel Phillips. Folk spørger mig ofte, hvilken spiller der har forbedret sig mest under min ledelse, og jeg svarer Robert Lewandowski, siger Klopp ifølge Goal.

- Det er formentlig sandt, men Nathaniel Phillips er ikke langt fra – bare på et helt andet niveau.

- Jeg husker, da jeg først så Nathaniel Phillips. Jeg snakkede med ham efter kampen, og han er en af de klogeste spillere, jeg har arbejdet med. Siden har han forbedret sig på stort set alle parametre, og han spiller ikke. Nogle gange er livet ikke fair, og jeg kan ikke bebrejde ham.

I denne sæson har Phillips stået bag både van Dijk, Gomez, Matip og Ibrahima Konaté i køen om spilletid i Liverpools centrale forsvar. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE