Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2021 09:42
Klopp så spiller for første gang: Han er en for mig

Jürgen Klopp blev lynhurtigt overbevist af Diogo Jotas kvaliteter i presspillet.


Jürgen Klopp behøvede bare at se Diogo Jota spille én gang for at se, at portugiseren kunne være en god spiller for Liverpool.

Og selvom den 24-årige landsholdsspiller tog yderligere et par sæsoner i Wolves, inden han blev hentet til Liverpool, fik han lynhurtigt succes for The Reds.

- Jeg husker første gang, jeg så ham. Jeg tænkte, at han kunne være en spiller for mig, fordi han var så intens i alle situationer, siger Klopp ifølge London Evening Standard.

- Teknisk var han på et rigtigt højt niveau, men intensiteten i hans spil gør hele forskellen, da alle vores spillere er på et højt teknisk niveau.

I sin første sæson i Liverpool blev Jota hurtigt ramt af en slem skade, men han er nu tilbage for fuld kraft og er lige nu blandt de mest scorende spillere i Premier League denne sæson, hvor han har formet en formidabel fronttrio sammen med Sadio Mané og Mohamed Salah.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE