AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2020 15:35
Klopp roser: Det er nemt at se Manchester Uniteds fremskridt under Ole

Liverpool-træneren roser dagens modstander og Ole Gunnar Solskjær i søndagens kampprogram.


Rollerne mellem Liverpool og Manchester United er blevet byttet om gennem de seneste par sæsoner, og det er i dag The Reds, der er storebror i tabellen.

Men mens Liverpool tordner mod sin første Premier League-titel, forsøger Ole Gunnar Solskjær at bringe Manchester United tilbage til toppen med sit "genopbygningsprojekt".

Der har været megen diskussion om, hvorvidt Solskjær er den rette til at styre The Red Devils gennem denne svære tid, men Jürgen Klopp mener klart, at nordmanden har fat i den lange ende.

- Som kollega og træner er det nemt at se de fremskridt, Manchester United har lavet, selvom andre udefra har sværere ved at anerkende det, skriver Jürgen Klopp i dagens kampprogram.

- De har rekrutteret nogle exceptionelle spillere, og udviklingen i deres trup gør dem til et af de stærkeste hold i Europa, vil jeg sige.

Samtidigt bruger Liverpool-træneren lejligheden til at minde folk om, at en ordentlig genopbygning tager tid.  Det er Liverpool selv et eksempel på.

- Det tager tid at bygge noget. Det ved vi også selv, men United gør det med enestående resultater og præstationer som sit fundament. Deres sejr over Wolves i FA Cuppen viste, hvor farlige de er, skriver Klopp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED