AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 13:44
Klopp rørt til tårer af video hvor hospitalspersonale synger "YNWA

Liverpool-træneren har afsløret, at han blev rørt af en video, som viser engelsk sygehuspersonale synge "You'll Never Walk Alone" under coronakrisen.


Det engelske sygehuspersonale er ligesom det danske under enormt pres i forsøget på at håndtere coronavirussens smitte.

Men i en video, som politikeren Mary Foy delte på de sociale medier torsdag, ser vi, hvordan de ansatte i det engelske sundhedsvæsen gør sit bedste for at holde modet oppe.

I videoen, som skulle være indsat herunder, ser du hospitalspersonale på hver sin side af en glasdør, der skal forhindre smitten i at sprede sig, synge Liverpool-hymnen You'll Never Walk Alone.

Og netop den video fik Jürgen Klopp til at fælde en tåre.

- Mit engelsk er slet ikke godt nok til at udtrykke mig ordentligt. Det var ekstraordinært, storartet.  Jeg blev tilsendt en video, hvor de stod udenfor intensivafdelingen og begyndte at synge "YNWA," og jeg begyndte øjeblikkeligt at græde, siger Klopp.

- Men det siger alt om disse folk. Ikke kun om deres arbejde, men også om deres mod.  De er vant til at hjælpe andre mennesker, mens vi skal vænne os til det, for normalt har vi voes egne problemer.

- De udsætter sig selv for fare for at hjælpe syge og dårlige, så jeg kunne ikke beundre og værdsætte dem end.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED