Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 08:22
Klopp raser videre: Brighton-kampen er en forbrydelse

Jürgen Klopp er ikke færdig med at rase mod de engelske tv-stationer.


Efter søndagens sejr over Leicester lagde Jürgen Klopp ikke skjul på, at han er utilfreds med de engelske tv-stationers planlægning af kampprogrammet. 

I et interview med Sky Sports harcelerede tyskeren da over, at Liverpools Champions League-opgør mod Atalanta onsdag blev efterfulgt af en Premier League-kamp mod Brighton allerede lørdag middag.

Den kritik gentog Klopp efter nederlaget til Atalanta.

- Om nogle få uger rejser vi til Brighton og spiller der, så det er det første, jeg bliver nødt til at tænke på nu. I, mine specielle venner, beder os om at spille lørdag klokken 12.30, hvilket næsten er en forbrydelse, hvis jeg skal være ærlig, sagde Klopp.

- Vi bliver nødt til at komme os over dette nederlag øjeblikkeligt. Gutterne er skuffede, frustrerede, men vi har ikke tid til at dvale ved det. Vi skal have nogle friske ben og knokle på igen.

Klopp havde lavet fem udskiftninger i sin startellever fra weekendens kamp til onsdagens nederlag, så man kunne driste sig til at tro, at Liverpool-manageren allerede havde et øje rettet mod Brighton-kampen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED