AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2019 10:22
Klopp om VAR: Jeg er stoppet med at fejre mål

Indførslen af VAR i Premier League får ikke god respons af Liverpools manager, som er stoppet med at juble, når the Reds scorer et mål.


Tør man juble, når der bliver scoret et mål? Jürgen Klopp gør ikke.

Liverpool-manageren er bange for, at målet bliver underkendt efter en gennemgang af VAR, og derfor lader han i stedet bare være med at juble.

Lørdag eftermiddag oplevede han, hvordan Sadio Manés scoring mod Watford blev annulleret for en marginal offsidekendelse, og efterfølgende sagde tyskeren følgende til Sky Sports.

- Jeg havde ingen idé om, hvor der var offside for at være ærlig. Jeg fejrer ikke mål længere, fordi man skal vente på, at nogen siger, at der er mål.

Liverpool endte alligevel med at vinde kampen mod Premier Leagues bundprop, da Mohamed Salah scorede to ganske flotte mål – et i hver halvleg.

På nuværende tidspunkt har Liverpool 10 point ned til Leicester på andenpladsen i Premier League efter 17 runder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED