AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 09:20
Klopp om transfers: Vi kan ikke gøre som City og de andre giganter

Det bliver et stille transfervindue for Liverpools vedkommende, fortæller Jürgen Klopp.


Indtil videre har Liverpool blot hentet den 17-årige Sepp van den Berg fra PEC Zwolle og er i forhandlinger om at bringe den 16-årige Harvey Elliott til klubben.

Mesterskabsfavoritterne har hentet Rodri for en stor sum i Atletico Madrid, men det lader ikke til, at Liverpool investerer stort i dette transfervindue.

- Vi er rolige omkring situationen. Vi må se, hvad der ske. Det vil ikke blive Liverpools største transfervindue. Vi har investeret stort i holdet de seneste to år. Det kan vi ikke gøre hver sommer, siger Klopp til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Folk snakker, som om vi skal bruge yderligere £200-300 millioner. Der er måske kun to klubbber, der gør det. Det ligner Real Madrid og Barcelona. Manchester City og PSG kan gøre det hvert år, men situationen er fin hos os. 

- Jeg er virkelig glad for holdet. Vi må se, om vi kan finde noget til en position, men der er intet pres, fordi det handler ikke bare om at hente en spiller. Vi har en løsning til alle situationer. 

- Har vi en løsning, som alle ude fra er 100 procent tilfredse med? Det tror jeg ikke, fordi folk vil have verdensklasse, og spillerne på bænken skal også være verdensklasse. Det er ikke let, men vi arbejder selvfølgelig på det, lyder det fra Jürgen Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED