Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 17:41
Klopp om transfers: Det er ude af mine hænder

Jürgen Klopp fortæller, at det ikke er ham, der har det sidste ord at skulle have sagt, når det kommer til transfers i Liverpool.


Hvis nogen var i tvivl om, hvordan Jürgen Klopp står i forhold til Liverpools transfersituation, giver den tyske manager nu en forklaring.

Han fortæller således, at det ikke er ham, der står med beslutningerne om, hvad klubben skal foretage sig på transfermarkedet på et tidspunkt, hvor klubben er havnet i en mindre resultatmæssig krise.

- Disse beslutninger er ude af mine hænder. Jeg kan ikke beslutte, om vi gør noget på transfermarkedet eller ikke, sagde Klopp efter torsdagens overraskende nederlag mod Burnley ifølge Press Association.

Han gør det dog samtidig klart, at transfersituationen bliver diskuteret i Liverpool-lejren, hvor særligt defensiven er hårdt ramt med skader til vigtige spillere som Virgil van Dijk og Joe Gomez.

- Vi diskuterer situationen stort set dagligt. Kan vi forbedre noget eller ej, og vi laver anbefalinger, men jeg kan ikke bruge pengene. Det har jeg aldrig kunne. Er det nyt for jer?

Liverpool har tidligere haft succes med at handle i januar, hvor spillere som Luis Suarez og senest Virgil van Dijk har gjort en enorm forskel. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED