Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2022 19:09
Klopp om Liverpool-spiller: Han har ingen fremtid her

Jürgen Klopp udtaler sig om Liverpool-spillerens fremtid.


Loris Karius har ikke haft en nem Liverpool-karriere, og nu forventes det, at han skifter fra Liverpool i januar, hvis muligt. Det skriver Daily Mail. 

Karius har ikke spillet en officiel kamp for Liverpool siden sin mareridtskamp mod Real Madrid Champions League-finalen i 2018, hvor Liverpool tabte 3-1.

Sidenhen har han været udlånt til både Besiktas og Union Berlin, men det er aldrig blevet rigtig godt for den 28-årige tysker, som faktisk var et af Klopps første indkøb efter sin Liverpool-tilkommen. 

Jürgen Klop udtaler, at han fortjener en ny start, men at han ingen fremtid har på Anfield:

- Karius gør intet forkert, han er i god form og han træner hårdt. Han er fuldt ud engageret, fortæller Klopp og fortsætter:

- Før denne sæson indgik vi en aftale med Loris om at finde en ny klub til ham, men det skete ikke. Vi besluttede os for at behandle ham helt normalt, understreger Klopp.

Desuden fortæller Klopp, at Karius' manglende spilletid ikke skyldes niveau, men at Liverpool har mange andre gode målmænd efter Allision.

- Jeg tror, at alle er imponerede over Caoimhín Kelleher, som er klar på hvad som helst. Vi kender alle også til Adrians kvalitet og indflydelse til træningen og i omklædningen: han er altid klar. 

Derfor er Karius fjerdevalg i Liverpool, hvilket gør at der er umådelige lange udsigter til spilletid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE