Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2021 17:10
Klopp om jagten på top 4: Jeg er vant til det

Jürgen Klopp ser frem til den spændende sluspurt om top 4-pladserne i Premier League.


Liverpools manager, Jürgen Klopp, ser glædeligt frem til de kommende kampe, hvor mandskabet skal vinde deres tre sidste for at have forhåbninger om Champions League i næste sæson. 

Liverpool-mandskabet er, efter sejren på Old Trafford torsdag, fire point fra Chelsea på fjerdepladsen, som giver adgang til den fornemme turnering i næste sæson, så derfor skal Merseyside-klubben ud og jagte de andre hold.

For selvom klubben på dette tidspunkt i sidste sæson allerede var kronet som mestre, føler Klopp, at det normalt er ham, der skal indhente de andre hold. 

- Det meste af tiden har jeg været i den rolle (at jagte de andre hold, red), så hvis jeg nyder det, ved jeg det ikke. Nogle gange ja, men jeg er vant til det, fortæller han til Sky Sports. 

- Det er ikke sket mange gange for de hold, jeg har trænet, at vi er stukket afsted fra de andre hold, så det er en normal situation. En god situation, synes jeg. 

- Normalt, hvad jeg har været involveret i, har sæsonerne været tætte til det sidste. Så det er godt, der stadig er en masse at spille om, siger manageren. 

Liverpool har 60 point efter 35 kampe, hvor næste opgave er mod West Brom på udebane. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED