Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp om Bellingham: "Man ved aldrig"

Af Kasper Leif Pedersen
11.07.2022 Kl. 09:00
Den tyske manager har sat sine ord omkring Jude Bellingham.
Jude Bellingham har flere gange været kædet sammen med et skifte væk fra Dortmund, hvor Liverpool, Chelsea, Manchester United og Manchester United har været bejlerne for et Premier League-skifte.
 
Den tyske storklub har allerede været ude og sige, at det vil kræve 120 millioner euro – 893 millioner kroner – at lokke Jude Bellingham væk fra Dortmund næste sommer.
 
Jude Bellingham har især været rygtet til den røde del af Merseyside, da man nærmer sig en aldrende Liverpool-midtbane, mens Bellingham selv har et godt forhold til Liverpools anfører, Jordan Henderson.
 
Dette rygte Jürgen Klopp kommenteret på forud for træningskampen mod Manchester United på Rajamangala Stadium tirsdag eftermiddag:
 
– Han (Bellingham,red.) er ikke på markedet, så det er første problem med ham. Faktisk så er det dét eneste problem med den spiller. Jeg tror ikke, at der sker nogle indkøb på midtbanen denne sommer, men du ved aldrig. Hvis en kommer og siger "Jeg vil gerne tilslutte mig jer", men ingen er kommet endnu, siger den tyske manager. 
 
Jude Bellingham har med sine 19 år, allerede spillet 90 kampe for Dortmund, hvor han har nettet 10 gange fra midtbanepositionen. 

 

Annonce