Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 21:22
Klopp nedtoner Salah-vrede: Der ville være noget galt, hvis han smilte

Mohamed Salah var rasende over at blive skiftet ud i Liverpools 1-1 kamp mod Brighton, men manager Jürgen Klopp er kun tilfreds med egypterens reaktion


Mohamed Salah måtte i første halvleg af Liverpools udekamp mod Brighton se en scoring annulleret af VAR for endnu en af de hårfine offside-kendelser, der har givet anledning til så stor debat siden videosystemets indførelse. 

Om det var den følelse af uretfærdighed, der stadig sad i kroppen en time inde i opgøret skal være usagt, men den egyptiske stjerne var mildest talt ikke tilfreds med Jürgen Klopps beslutning om at udskifte ham til fordel for Sadio Mané.

Salah forlod modvilligt banen under højlydte protester, nægtede at hilse på Klopp på sidelinjen og fortsatte med at se særdeles utilfreds ud i sit sæde i flere minutter efter. Liverpool-manageren tager dog ikke situationen så tungt.

- Hvis Mo (Salah) smiler, når han forlader banen, så ville der være noget galt, udtaler Klopp ifølge Goal.

- Vi må være forsigtige, for han kan ikke lide det (at blive udskiftet, red.), men sådan er det, tilføjer han. 

Jürgen Klopp havde antageligt tankerne på næste uges vigtige opgør mod Ajax i Champions League og Wolves i den hjemlige turnering, da han valgte at spare sin målfarlige angriber.

Brighton-Liverpool endte 1-1, og det resultat sendte, om ikke andet midlertidigt, Liverpool op på Premier Leagues førsteplads. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED