AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2018 01:41
Klopp nægter Uniteds defensiv kredit: Vi skulle have scoret

Jürgen Klopp vil ikke uddele roser til Manchester United for deres defensive indsats i lørdagens kamp.


Manchester United slog lørdag Liverpool med 2-1 i en kamp, hvor José Mourinhos tropper stod dybt og satsede på omstillinger. Selvom portugiserens plan lykkedes med de tre point, så møder det dog ikke anerkendelse hos Liverpools manager Jürgen Klopp, der ikke vil rose Mourinhos bagerste folk: 

- Manchester United havde en intens kamp. Man kunne se, hvordan deres spillere havde trætte ben mod slutningen og det er forståeligt. Det var en stor kamp imellem to store hold, hvor vi måtte jagte kampen, siger Klopp ifølge Liverpool Echo og fortsætter: 

- Jeg beklager, men jeg er ikke interesseret i at rose Manchester United for deres forsvarsspil. De havde da forsvarsspillere på banen, men vi skulle have scoret to gange mere end vi gjorde.

- Jeg havde det ikke godt, da jeg så højdepunkterne efter kampen. Der skulle have været straffespark og jeg synes ikke, det var helt fair.

- Vi skabte også chancer, som vi skulle have scoret på. Vi spillede en god kamp og var stærke, men var ikke heldige og skarpe nok, lyder det fra den tyske manager. 

Nederlaget var blot Liverpools fjerde i denne sæsons Premier League. Det var til gengæld The Reds' tredje udebanenederlag til et andet hold i top fire.

Liverpool er med weekendens resultat nummer fire i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED