AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:12:2019 18:22
Klopp med stort smil: Liverpool-spillere opfordrede til Minamino-køb

Flere Liverpool-spillere var imponeret af Takumi Minamino og tog efterfølgende fat i Jürgen Klopp.


Tidligere i dag har flere journalister berettet, at Liverpool nærmer sig et køb af Takumi Minamino fra RB Salzburg.

Den japanske landsholdsspiller har en frikøbsklausul på £7,25 millioner, som The Reds er klar til aktivere i det kommende transfervindue.

Liverpool mødte RB Salzburg i Champions League-gruppespillet, og flere af spillerne var imponeret af Takumi Minamino. 

David Maddock kommer nu med nye oplysninger om Liverpools sandsynlige køb af japaneren, da han melder, at en handel mellem Liverpool og RB Salzburg er på plads. 

Til onsdagens træning var Jürgen Klopp i det gode humør og havde et stort smil på læben, da flere af spillerne kom hen til ham og opfordrede ham til at hente Takumi Minamino - uden de vidste, at en handel var under opsejling. 

I over seks uger har Liverpools sportsdirektør, Michael Edwards, arbejdet på en handel, som har været en god dialog med sin ven Christoph Freund fra RB Salzburg.

Merseyside-klubben har fulgt Takumi Minamino siden 2013, da han spillede i Cerezo Osaka, og gennem de seneste to år har de set en stor udvikling hos japaneren. 

Michael Edwards har fået et godt forhold til Christoph Freund og andre personer i Red Bull organisationen efter deres handel med Naby Keita, og det bærer nu frugt.

Det gode forhold har nemlig betydet, at han fik information om, at Takumi Minamino havde en frikøbsklausul på £7,25 millioner, da klubben besluttede sig for at forlænge hans kontrakt frem til 2021. 

Derudover beretter David Maddock også, at Manchester United, AC Milan og Borussia Mönchengladbach fulgte japaneren tæt, men de vidste ikke noget om den lave frikøbsklausul.

Skulle købet gå igennem, vil Takumi Minamino være tilgængelig for Liverpool i Champions League, da UEFA har lavet reglerne om, så man kan registrere nye spillere den 1. februar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED