AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 19:50
Klopp med klar udmelding: Jeg HADER landsholdspauser

Jürgen Klopp lægger ikke skjul på, at han ikke er fan af landsholdspauser.


De sidste EM-kvalifikationskampe er blevet afviklet i den seneste uges tid.

Landsholdspausen er oftest en frygtelig tid for Premier League-managers, fordi de ikke længere har kontrol over deres spillere, og Jürgen Klopp lægger heller ikke skjul på det.

- Ja, jeg hader landsholdspauserne. Fra et personligt synspunkt hader jeg dem bare, siger Klopp til The Athletic.

- Mané spillede i Swaziland, og man aner intet om disse kampe. Han udgik lige efter halvleg, og så tænker man 'Oh'. Det er situationer som disse, der slår mig ihjel for at være ærlig.

- Man aner ikke, hvad der sker, og man forsøger at finde ud af det. Så snart Mané fik fat i en telefon, kunne vi få kontakt til ham, men han er en spiller, så han organiserer ikke det hele.

- Derfor er slutfløjtet ved den sidste kamp altid svær for mig, og så tænker jeg: "Nu forlader de holdet". Det er mit største problem ved mit arbejde, slutter Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED