Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 21:04
Klopp lover forandringer inden storkamp: Vi skal ændre vores spil

Liverpool er inde i en skidt stime, og manager Jürgen Klopp håber at se en bedre præstation mod Manchester United i FA Cuppen


Man skal ikke mange uger tilbage for at finde en Premier League-tabel med Liverpool i spidsen, men siden da er det gået grueligt galt for The Reds. Den seneste tids skuffende resultater kulminerede torsdag med et 0-1 resultat hjemme mod Burnley, og det var endda klubbens første Premier League-nederlag på Anfield siden 2017. 

I morgen gælder det så ærkerivalerne fra Manchester United i FA Cuppen. Så sent som sidste søndag spillede de to klubber 0-0 i ligaen, men nu erkender manager Jürgen Klopp, at der er behov for forandringer.

- Når man ikke kan lide en situation, så må man forandre de rigtige ting, og ikke alting. Og det vil vi forsøge at gøre, udtaler tyskeren ifølge Football365. 

- Lige efter Burnley-kampen, fortalte jeg spillerne præcis, hvad jeg mente. Jeg sagde, at når tingene ikke fungerer på banen, så er der er et problem, og det problem er de ting, jeg fortæller drengene.

- Jeg har ikke været klar nok, så jeg må ændre det jeg siger til drengene, og vi må ændre vores spil.

- Vi skal arbejde på detaljerne. Vi skal spille fodbold, kreere, forsvare, score, det ved vi 100 %. Og det vil vi forsøge at gøre igen søndag, tilføjer Klopp. 

Manchester United-Liverpool har kickoff søndag kl. 18.00.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED