Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 14:32
Klopp: Liverpool-trio kan blive spilleklar - men endnu ingen Alisson-beslutning

Jürgen Klopp har leveret positivt nyt om tre Liverpool-spillere forud for søndagens kamp mod Sheffield United.


Diogo Jota har nu trænet med to gange og kan måske få nogle minutter i benene mod Sheffield United søndag, hvis Jürgen Klopp føler, portugiseren er klar til det.

Samtidigt er Fabinho og James Milner også klar til at træne med, men om det gør dem i stand til at spille mod The Blades, sagde Liverpool-træneren intet om til fredagens pressemøde.

- Diogo ser rigtig god ud, rigtig god ud, men han har været ude længe, og vi må se, hvad vi gør. Fabinho er ikke med til træning endnu, men det kan ske i morgen, og det samme gælder James Milner, fortalte Klopp.

Tyskeren kunne samtidigt bekræfte, at Jordan Henderson er ude det næste stykke tid, men at man håber, han kan deltage i nogle af sæsonens sidste kampe. Alisson er måske tvivlsom til søndagens kamp, efter hans far afgik ved døden i en tragisk drukneulykke tidligere på ugen.

Ifølge Klopp er det endnu ikke besluttet, om brasilianeren spiller eller ej.

- Jeg ønsker ikke at kommentere på det nu, og jeg ønsker ikke at læse om det i morgen. Tiden er ikke inde til det. Vi har ikke overvejet, om Alisson spiller eller ej, sagde Klopp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED