Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 14:40
Klopp: Lampards Chelsea minder om mit Dortmund-hold

Liverpool-manager Jürgen Klopp kan se ligheder mellem Frank Lampards Chelsea-mandskab og det Dortmund-hold, som tyskeren stod i spidsen for.


Chelsea har i mange år fået kritik for ikke at bruge deres unge spillere, men under Frank Lampards ledelse er der kommet nye boller på suppen. 

Klublegenden har givet chancen til unge folk som Fikayo Tomori, Mason Mount og Tammy Abraham, der alle har imponeret, og Liverpool-manager Jürgen Klopp ser ligheder mellem det nuværende Chelsea-hold og det Dortmund-hold, som han stod i spidsen for, inden han kom til Liverpool: 

- Det er et virkelig spændende hold. Det minder lidt om mit hold i Dortmund for nogle år siden, hvor spillerne var meget unge. Måske endda yngre end Chelseas spillere, siger Klopp forud for de to holds møde ifølge Sky Sports. 

- Folk snakkede altid om, hvor unge de var, men de spillede kun, fordi de var gode. De spillede ikke, fordi de var unge. 

Samtlige af Chelseas 11 ligamål er blevet scoret af unge spillere af egen avl, og særligt Tammy Abraham har imponeret med syv mål. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED