AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 15:26
Klopp klarmelder Liverpool-trio til Bournemuth-opgør

Jürgen Klopp har meldt tre af Liverpools spillere klar til den kommende Premier League-kamp, men Dejan Lovren er fortsat ikke spilleklar.


I den seneste kamp var Jürgen Klopp nødt til at benytte sig af en alternativ holdopstilling, for der var ingen højre back tilgængelig, og på midtbanen manglede både Jordan Henderson og Georginio Wijnaldum.

Det betød, at James Milner igen vikarierede som højre back, mens Naby Keïta og Adam Lallana gjorde Fabinho selskab på den centrale midtbane mod West Ham. Men når Liverpool lørdag eftermiddag spiller mod Bournemouth på hjemmebane er der langt flere muligheder for Jürgen Klopp.

Således kunne den tyske manager i dag fortælle på et pressemøde, at både Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson og Georginio Wijnaldum er i spil til at komme i aktion mod the Cherries. Det er dog alligevel usikkert, om de hver især vil blive bragt i spil så kort tid efter skader.

Dog må Jürgen Klopp fortsat se bort fra Dejan Lovren, men dog håber Liverpool-manageren på at have den kroatiske landsholdsspiller klar til Champions League-kampen mod Bayern München den 19. februar.

Liverpool må desuden undvære Alex Oxlade-Chamberlain, som forventes at være klar i april, og Joe Gomez.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED