Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2022 14:32
Klopp ked af Mané-exit: "En af verdens bedste spillere"

Jürgen Klopp kalder Sadio Mané for en Liverpool-legende og ikon.


Efter længere tids spekulationer blev Sadio Manés skifte til Bayern München i dag en realitet. 

Dermed forlader senegaleseren Merseyside-klubben efter seks år på Anfield, hvor det blev til 120 scoringer. 

Det var Jürgen Klopp, der hentede Sadio Mané til klubben, og han er naturligvis også ked af at se ham forlade klubben. 

- En af de bedste Liverpool-spillere forlader klubben, og vi må erkende, hvor afgørende han har været. Han forlader klubben med vores taknemmelighed og kærlighed. Han forlader os med en status som en af de største - og ja, han forlader os i et øjeblik, hvor han er en af de bedste spillere i verden, siger Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

- Men vi må ikke dvæle i, hvad vi mister, men i stedet juble over, hvad vi har haft som et privilegium. Målene han scorede. Trofæerne han vandt. En legende uden tvivl, men også et moderne Liverpool-ikon. 

- Siden han trådte ind af døren, gjorde han os bedre. Hvis nogen havde fortalt os, hvad han ville bidrage med og opnå med denne klub, så ville det ikke være til at forstå. Ikke på den skala. Sadio gjorde det muligt.

- Jeg respekterer beslutningen, og det er jeg sikker på, at fansene også gør. Hvis man elsker Liverpool, så elsker man også Sadio, lyder det fra Liverpool-manageren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE