AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 12:37
Klopp kårer: Dette er Liverpool-trænerens bedste "signing"

Liverpool-træneren har peget på den spiller, som han anser som sin bedste signing i spidsen for klubben.


Sadio Mané, Virgil Van Dijk, Mohamed Salah, Alisson og Andy Robertson.

Liverpool har lavet mange gode signings under Jürgen Klopp, men den tyske træner snyder dog lidt, når han skal pege på den bedste af dem allesammen.

For i et interview med Pure Football Podcast peger han i stedet på Trent Alexander-Arnold, som kom gennem klubbens eget akademi, som sin bedste nye signing.

- Den bedste signing er Trent Alexander-Arnold. Vi blev ikke nødt til at købe ham, men min assistent Pep Lijnders tog ham med og sagde; "Han har spillet på midtbanen for mig, men han kan spille full-back, højrekant og venstrekant, siger Klopp til podcasten.

- Så kom han op på førsteholdet, og der var kun et problem. Han var ikke i god nok form. Men fodboldmæssigt var vi aldrig i tvivl, for wow, man kunne se talentet øjeblikkeligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED