AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 13:46
Klopp insisterer: Vi er ikke trætte

Liverpool-træneren mener sagtens, at spillerne kan håndtere presset fra at spille midtugekampe i Champions League, men stadig konkurrere om titlen i weekenden.


Man kan ikke bebrejde Liverpool-spillerne, hvis trætheden på denne tid af sæsonen skulle komme snigende, men Jürgen Klopp insisterer på, at truppen fortsat er frisk.

- Vi er ikke trætte, selvom det er den afgørende periode af sæsonen. Det er dejligt fortsat at være involveret i både Champions League og Premier League, for det er et tegn på succes, sagde Klopp til fredagens pressemøde forud for weekendens kamp mod Cardiff.

Men Klopp opfatter heller ikke sine spillere som supermennesker.  Onsdag fejede det FC Porto af banen, og blot få dage senere, søndag, står Cardiff for skud, hvis Liverpool skal holde liv i titeldrømmen.

Derfor har der også været skruet ned for intensiteten på træningsbanen, afslørede Klopp.

- Vi er ikke trætte, og vi restituerer fint efter kampene, men træningerne er selvfølgelig ved lavere intensitet end tidligere, for vi har heller ikke samme behov for dem længere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED