AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2020 13:58
Klopp: Ingen klubber kan dominere som Manchester United igen

Jürgen Klopp mener ikke, det er muligt for en klub at blive så dominerende, som Manchester United har været tidligere.


Ni mesterskaber på 15 år.

Op gennem 00’erne og i starten af 10’erne var Manchester United det suverænt mest dominerende hold i Premier League, og det udmøntede sig i mange mesterskaber for den engelske storklub.

Siden 2013 har klubben imidlertid ikke vundet Premier League, og i stedet har Manchester City været det mest dominerende hold. Men the Citizens kan ikke komme til at blive lige så dominerende over en længere periode, og det kan en anden klub heller ikke.

Sådan mener Jürgen Klopp i hvert fald.

- For at være ærlig tror jeg ikke, det er muligt at være så dominerende nogensinde igen. Det er mere sandsynligt nu, at andre klubber vil udfordre på grund af deres økonomiske styrke. Den type op- og nedture betyder, at den dominans som Liverpool og United havde tidligere er usandsynlig, fortæller Jürgen Klopp ifølge Goal.

I morgen eftermiddag mødes netop Liverpool og Manchester United. De to mest vindende klubber i England tørner sammen på Anfield klokken 17.30.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED