AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 13:19
Klopp indrømmer: Liverpool ville have overvejet at hente Zlatan Ibrahimovic

Liverpool-træneren erkender, at han ville have overvejet at hente svenskeren, havde det ikke været fordi, han havde spillet for ærkerivalerne.


Jürgen Klopp er ikke bleg for at indrømme, at The Reds formentligt ville have interesse i at hente Zlatan Ibramovic, hvis ikke svenskeren havde repræsenteret ærkerivalerne fra Manchester United tidligere i karrieren.

Zlatan Ibrahimovic offentliggjorde onsdag aften, at han ikke forlænger sin kontrakt med LA Galaxy, som udløber til nytår.  Og i oktober lagde den svenske stjerne op til, at han ville fortsætte karrieren i europæisk fodbold.

Det kunne meget vel have været som fri signing for The Reds, indrømmer Klopp til Sportbladet.

- Havde han ikke spillet for Manchester United før, så ville have måske have overvejet at hente ham, siger Liverpool-træneren.

- Jeg ved heller ikke, om han ville have spillet her. Vi er et meget intenst hold, men med det sagt, så kunne jeg ikke have mere respekt for Zlatan. Jeg elsker hans karriere, hans forsøg og hans selvtillid.

- Han gør måske ikke altid det rette, men det er altid underholdende. Han er en fantastisk karakter, og jeg håber aldrig, han stopper med at spille fodbold.

Det lyder dog ikke til, at The Reds har intentioner om at forsøge at hente Ibrahimovic til Anfield.  I stedet sender rygtebørsen ham særligt tilbage til AC MIlan lige nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED