Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 22:50
Klopp indrømmer: Aldrig i mine 20 år har jeg gjort dette

Jürgen Klopp har lavet et eksklusivt interview med Sky Sports, hvor han blandt andet fortæller, hvad der har gjort ham til en bedre manager.


Jürgen Klopp fortæller i et langt interview med Sky Sports, at han i sin 20-årige karriere aldrig har lavet så meget om på sin bagkæde hver uge, som tilfældet har været denne sæson. 

Interviewet med Sky Sports handler om, hvordan manageren ser på sæsonen indtil videre, og hvordan det vil komme til at se ud fremadrettet. 

Klopp er ikke i tvivl om, hvad der er definerende for denne sæson. 

- Problemerne, vi har haft, har været klart, at de vil være indflydelsesrige, hvis vi ikke kunne ordne det med de spillere, der kom tilbage. Det er, hvad der skete, fortæller han. 

- De fleste af problemerne er som følge af skadessituationen. Jeg har aldrig i mit liv - og jeg har været manager i ca. 20 år - været nødt til at ændre på bagkæden hver uge. 

- Jeg er en meget bedre manager i denne sæson, end jeg var før, for normalt behøver du ikke tænke på disse ting, men nu er jeg konstant nødt til at tænke på dem, siger Klopp. 

Den tyske manager fortæller om en specifik situation, hvor alle planerne blev ændret over natten. 

- Vi havde en situation fredag aften. Vi trænede hele ugen eller de få dage, vi var nødt til at træne med en bestemt opstilling, og derefter var vi nødt til at ændre det hele over natten. Det har vi efterhånden gjort flere gange, fortæller manageren og mener ikke, at skader er undskyldning. 

- Folk siger måske, at det er en undskyldning. Jeg er ligeglad med det for at være ærlig. Vi bruger det ikke som en undskyldning, men hvis du stiller mig spørgsmålet, så er det forklaringen på, hvorfor tingene ændrede sig, mener Klopp. 

Derudover fortæller tyskeren blandt andet, at hvis man skal vinde Premier League, skal man spille det, der ligner en perfekt sæson, hvilket Manchester City gør for tiden. 

Liverpool skal forsøge at gentage sejren over Sheffield United i weekenden, når de møder Chelsea torsdag på Anfield. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED