AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 09:29
Klopp: Ikke overrasket over storsejr

Jürgen Klopp har udtalt, at han på trods af fem ændringer i startopstillingen ikke var overrasket over storsejr over bysbørnene Everton.


Liverpool kunne trække sig sejrrigt ud af lokalderbyet mod Everton med en sejr på 5-2, hvilket må siges at være en decideret storsejr.

Selvom det for nogle vil lyde arrogant, mener Jürgen Klopp ikke, at det var overraskende med så stor en sejr, for han vidste, at de fem ændringer i startopstillingen ikke ville påvirke spillet negativt.

- Vi blev nødt til at lave nogle ændringer, det er klart. Nogle er måske ikke glade for, at vi gjorde det før et derby. Det overraskede mig ikke (med en storsejr red.), men jeg havde måske ikke regnet med det på den måde, det skete, sagde Klopp ifølge Talksport.

- Nu ved gutterne, hvor gode, de er. Det er nemt for mig at sige, hvor gode, de er, men når de ikke spiller, er det ikke nemt for dem at forstå.

Dog indrømmer Liverpool-bossen, at han ikke var modig nok til at starte Joe Gomez og Naby Keita, men førstnævnte blev alligevel skiftet ind undervejs i kampen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED