Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2020 16:13
Klopp i clinch med kollega: Han er utrolig selvisk

Liverpools træner er ikke tilfreds med, at der fortsat kun kan benyttes tre udskiftninger i Premier League.


Efter interviewet med pressen efter kampen mod Brighton, udtalte Jürgen Klopp sig blandt andet om den mulige genindførsel af reglen om flere udskiftninger.
 
Modsat resten af Europa, holder England stædigt fast i fortsat at benytte tre udskiftninger i stedet for fem, som blev indført på grund af coronakrisen.
 
- Det er meget interessant (hvorfor Premier League har blokeret muligheden for flere udskiftninger), siger Klopp til BT Sport efter kampen.
 
- Vi havde samtaler managerne imellem for en uge siden, hvor der var stort flertal, omkring 16-4, for flere udskiftninger. Siden da er intet sket.
 
En af de trænere, som er imod reglen om fem udskiftninger er Sheffield Uniteds træner, Chris Wilder. Klopp har et bud på, hvorfor han stemmer imod ændringerne.
 
- Alle de ting, Chris Wilder (Sheffield United-træner) efterfølgende har sagt, viser, han er utrolig selvisk. Jeg var en lignende situation hos Mainz, hvor det handlede om at undgå nedrykning. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED