AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 18:25
Klopp hylder Milner: Uden ham ville vi ikke have opnået samme succes

Jürgen Klopp tilskriver James Milner en stor del af æren for den succes, som Liverpool havde i sidste sæson.


Selvom James Milner er ved at komme op i årene i en fodboldmæssig forstand, leverer den engelske midtbanespiller stadig stabile præstationer på banen. 

Det er dog ikke kun på banen, at Milner påtager sig et stort ansvar. 

Jürgen Klopp fortæller således, at den tidligere Manchester City-spiller siger de beskidte og nødvendige ting i omklædningsrummet, som tyskeren ikke selv kan sige. 

- Hans attitude er enestående. Millie er en sportsfyr, og han gør det godt i alle sportsgrene. Uden Millie ville det ikke være muligt at have samme succes, sagde Klopp til Liverpools egen hjemmeside. 

- Han holder små, beskidte team-talks i omklædningsrummet og siger ting, som jeg ikke kan sige i offentligheden. Det giver det sidste spark, og det er dejligt. 

- Millie ligner i preseason igen en i start 20'erne, men det er han ikke. Det ved han også godt selv, og det respekterer vi. Han er ikke kun ustoppelig i kampene, fordi det er det samme til træning. 

33-årige Milner har et år tilbage af sin kontrakt med Liverpool, hvor han har spillet 177 kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED