AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 18:25
Klopp har sidste ord: Liverpool-målscorer forhandler med storklub

Xherdan Shaqiri kan angiveligt være på vej til Galatasaray, skriver tyrkiske medie.


Galatasaray sender ikke kun én, men hele to repræsentanter til Liverpool næste uge for at starte forhandlinger med The Reds om Xherdan Shaqiri.

Det påstår det tyrkiske medie Fanatik, hvis troværdighed vi ikke har særligt godt kendskab til.

28-årige Shaqiri fik sin første start for Liverpool denne sæson og kom på scoringstavlen, da man onsdag lammetævede Everton på Anfield.

Men ligesom startpladserne har minutterne generelt været få for schweizeren, og han har tidligere givet udtryk for, at han ikke var tilfreds med situationen i Liverpool.

Spilletid kan han til gengæld få masser af for Galatasaray, som har sat en ny winger højt på ønskesedlen. Måske derfor skulle Shaqiri også selv være åben for at skifte til Süper Lig, hvor de tyrkiske mestre håber på at kunne leje ham for resten af sæsonen, inden man potentielt køber ham til sommer.

Fanatik noterer sig dog, at det er Jürgen Klopp, der får det sidste ord i Liverpool.  Ønsker tyskeren ikke at sælge eller udleje schweizeren midtvejs i sæsonen, er den ikke længere end det.

Skulle Klopp til gengæld give grønt lys, er Fanatik overbeviste om, at Shaqiri ender i Galatasaray denne vinter.

Personligt tror undertegnede ikke, at Jürgen Klopp ville godkende et salg eller udlån på dette tidspunkt af sæsonen. Der er ingen grund til at risikere noget, nu hvor man har kurs mod sin første Premier League-titel.

For nyligt er Shaqiri også citeret for at sige, at hans største drøm er at vinde Premier League med Liverpool.  Derfor giver det god mening, hvis han bliver hængende sæsonen ud, selvom han må nøjes med en rolle som marginalspiller.

Til gengæld lyder det ikke usandsynligt, at han skulle se sig om efter en ny klub til sommer,  men det er som bekendt bare vores take på situationen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED