Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 20:40
Klopp har set sig lun på tysker: Liverpool har fundet afløseren for Wijnaldum

Jürgen Klopp beundrer Florian Neuhaus, som han ser som ideel i rollen som playmaker.


Liverpool holder et tæt øje med Borussia Mönchengladsbachs midtbanespiller, Florian Neuhaus, som også er fast inventar på det tyske A-landshold.
 
The Reds er på udkig efter en ny midtbanespiller til sommer, hvor Georginio Wijnaldums kontrakt udløber.
 
Hollænderens kontraktforhandlinger er gået fuldstændig i stå, og Liverpool-ledelsen er i gang med at forberede sig et liv uden ham på Anfield.
 
Ifølge Sport Bilds journalist, Christian Falk, er Liverpool er interesserede i at hente Neuahus, som Klopp ser som ideel i en rolle som playmaker.
 
23-årige Neuhaus har glimtet for Mönchengladbach, siden han brød igennem på den store scene i 2017.
 
Borussia Dortmund har også vist interesse for den unge tysker, men spekulationerne er blevet mindsket som følge af, at den nuværende Mönchengladbach-træner, Marco Rose, der tager over hos Dortmund til sommer, har forklaret, at han ikke ønsker at tage nogle af sine nuværende spillere med sig.
 
Tidligere på ugen, ønskede Neuhaus ikke at udtale sig om den konkrete situation.
 
- Jeg har en kontrakt frem til 2024, og jeg har meget store målstæninger for denne sæson, sagde han på Kicker.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED